El Sabadell perd a Alcoi en la segona derrota fora de casa

By Septiembre 18, 2022 268
L'onze arlequinat a Alcoi L'onze arlequinat a Alcoi C.Díaz

El Sabadell ha perdut davant l’Alcoià per 2-1 i queda amb quatre punts en quatre partits en la 13ena posició amb un de marge sobre la zona de descens i quatre sobre el play-off. L’equip de Gabri ha donat una millor imatge que a Castelló, però torna a casa sense puntuar. L’Alcoià – nou líder en solitari – s’ha avançat amb un gol al final del primer temps. Joanet ha empatat a l’inici del segon període, només cinc minuts ha durat la igualtat i tampoc hi ha hagut gaires opcions per marcar.

Gabri ha fet rotació a la porteria amb l’entrada de Víctor Vidal per Sergi Puig, titular en els dos últims partits. Armando, Eudald i Alberto han entrat en substitució d’Astals, Carrión i Pau Víctor.

L’Alcoià ha obtingut el domini i el protagonisme en un primer temps al qual el Sabadell li ha costat molt entrar. Juan Delgado – titular en els quatre partits de lliga- ha tingut pràcticament l’única arlequinada però sense encert. Al minut 42 ha arribat l’1-0. Raúl Gonzalez ha rematat de cap amb comoditat i ha batut a Víctor. Alberto ha tingut una última ocasió sense conseqüències i s’ha arribat al descans per darrere al marcador.

Gol de Joanet i reacció local

Gabri ha fet el primer canvi al descans amb l’entrada de Carrión per Eudald al lateral esquerre. Ben aviat ha arribat l’empat. Una bona jugada entre Sergi Garcia, Alberto Fernandez ha acabat amb el xut de Joanet a la xarxa. És el segon gol de Joanet i el tercer cop que el Sabadell marca al minut 47. L’alegria només ha durat cinc minuts, ja que Alcaina en una acció individual ha fet el 2-1 en el 52.

El carrusel de canvis ha portat a Marc Vargas i Pau Víctor en el lloc d’Adan – que havia jugat tots els minuts – i d’Alex Sala en una versió més ofensiva. Després s’ha produït el retorn després de nou mesos de César Morgado i com a últim canvi la presència de Dieste. L’Alcoià dominava i el Sabadell amb un equip molt ofensiu no ha pogut canviar el resultat.

Diumenge, 12 hores, Calahorra

El Sabadell jugarà el següent partit, el diumenge a les 12 hores davant el Calahorra. El rival és a zona de descens amb tres punts i cap triomf. Els arlequinats jugaran sense Joanet, que ha estat convocat per Guinea Equatorial. El virus FIFA ataca també a la Creu Alta.

FITXA TÈCNICA

Alcoià: Bañuz; Alvaro Vega, Raúl (Pablo Carbonell, m.58),, Fran Miranda, Juanan, Raúl González, Alcaina, Agüero (Moyita, m.70), Varela, Lillo, Armental (Soler, m.70)
CE Sabadell: Víctor Vidal; Adan (Marc Vargas, m.63), Guillem Molina, Pau Resta (Morgado, m.73), Armando Corbalán (Dieste, m.77), Eudald (Carrión, m.46); Alex Sala (Pau Víctor, m.63), Joanet, Sergi Garcia, Alberto, Juan Delgado.
Arbitre: Martinez Montalban. TG: Lillo, Varela, Primi/Eudald, Alex Sala, Molina, Pau Víctor
Gols: 1-0, m.43: Raúl González; 1-1, m.47: Joanet; 2-1, m.52: Alcaina

Ultima actualización Jueves, 20 Octubre 2022 16:15