El Sabadell salva un punt al duel de cuers Destacado

By Noviembre 25, 2023 190
El Sabadell salva un punt al duel de cuers Toni Herrero celebra el 2.2

El Sabadell ha salvat un punt davant el CD Teruel en el duel entre els pitjors equips de la categoria. Un gol de Toni Herrero al minut 87 ha evitat batre el rècord històric de vuit derrotes seguides.

L’equip ha repetit els errors i els horrors defensius en una primera part lamentable que ha acabat amb 2-0. Era fàcil millorar a la segona part, i els gols d’Antonio Moyano i Toni Herrero, a tres minuts pel final, han donat un punt que tan de bo sigui l’inici del canvi.

Fuenlabrada, Majadahonda, Deportivo, Celta Fortuna, Real Sociedad B, Barça Atlètic i Lugo queden com les set derrotes consecutives. El Teruel ha demostrat perquè no ha guanyat cap partit. La por a guanyar també li ha passat factura. Si la passada jornada el minut 87 va provocar la derrota davant el Lugo, ara ha donat un punt al Sabadell.

La crònica de la primera part ha estat una continuació de les desfetes d’aquesta tardor. El Sabadell no ha xutat entre els tres pals en els primers 47 minuts, amb l’única opció -per dir alguna cosa- de Toni Herrero a l’última acció. Els aragonesos han estat millors i ho han intentat en accions a pilota aturada. A la mitja hora, el central Isma Sierra, que només ha jugat un partit a la categoria, s’ha estrenat per fer l’1 a 0. Dos minuts després, una col·lecció d’errades ha estat aprofitada per Borja Martínez per fer el 2-0.

Reacció

Era fàcil millorar a la segona part davant un rival que ha demostrat per què és un dels pitjors equips de la categoria. Carrión ha entrat pel lesionat Sander. Al minut 61, una bona acció de Nando amb la col·laboració aragonesa ha permès a Antonio Moyano fer el 2-1. L’andalús ho ha tornat a intentar minuts després però sense l’efectivitat anterior.

Més clara ha estat l’oportunitat pels locals en una acrobàtica rematada de l’exarlequinat Aitor Pascual que, per sort, no ha acabat en gol. Marc Domènech ha estat el segon relleu per Cristian Herrera al 78. Criden l’atenció els pocs canvis en un partit tan dolent.

El Teruel ha tingut por a guanyar i el Sabadell ha aprofitat la seva oportunitat a les botes de Toni Herrero per marcar el 2-2 i salvar un punt, que ara mateix tanca una mica les ferides de set derrotes.

FITXA TÈCNICA

CD Teruel: Taliby; Cabetas, Ahn, (Buenacasa, m.62) Julen, Romero (Aparicio, m.62), Tena, Aitor Pascual, Borja Martínez, Sierra, Villa, Castillo
CE Sabadell: Ortolá; Astals, Toni Herrero, Pau Resta, Amelibia; Callejón, Sander (Carrión, m.56), Moyano, Cristian Herrera,(Marc Domènech, m.78), Nando, Manel (Vladys, m.90)
Arbitre: Santiago Gonzalvo. TG, Tena/. Callejón
Gols: 1-0, m.30, Isma Sierra; 2-0, m.32: Borja Martínez; 2-1, m.61. Moyano; 2-2. m.87: Toni Herrero

Ultima actualización Lunes, 11 Diciembre 2023 22:29