Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Multitudinari Picnic Jazz amb 30.000 persones a Terrassa Destacado

By FJT Marzo 17, 2024 85
Multitudinari Picnic Jazz amb 30.000 persones a Terrassa Gemma Miralda

El Pícnic Jazz, l’acte més popular i concurregut del Festival de Jazz de Terrassa, ha celebrat enguany la seva 23a edició exhibint de nou una més que consolidada capacitat de convocatòria amb 30.000 persones, aprofitant al màxim les possibilitats d’una jornada de sol radiant amb bones temperatures.

El Parc de Vallparadís ha tornat a acollir un gran dia de concerts a l’aire lliure al llarg de més de 6 hores amb molt de jazz, swing, blues elèctric i pinzellades de música brasilera.

L’emplaçament ha estat novament la zona del Torrent de la Font d’en Sagrera, que es reafirma un any més com el lloc idoni per acollir l’acte més multitudinari del Festival, amb una variada oferta musical, amb cuatre concerts en directe de primer nivell, i amplies propostes de lleure i de gastronomia. Aquest 2024, al voltant de 30.000 persones han passat pel Pícnic Jazz al llarg de tot el diumenge, una assistència que acompleix les esxpecatives de l’organització i sitúa la d’enguany com de les més concurregudes de les 23 edicions celebrades.

A partir de les 12 del migdia i fins pràcticament les 7 de la tarda, per l’escenari principal han tingut lloc concerts de primer nivell, com el de Professor Cunningham and his Old School, que s’ha encarregat d’obrir la jornada. El jazz i de swing de factura clàssica d’aquest septet barceloní, liderat pel saxo tenor Adrian Cunningham, ha donat pas, coincidint amb l’hora de dinar, al jazz d’autor amb tocs brasilers de Las de Barcelona. La sobretaula ha estat amenitzada pel swing vigorós per un clàssic del Pícnic Jazz, el saxo tenor Ray Gelato —es la seva quarta participació—, que enguany ha coliderat un quintet amb el també saxofonista Enric Peidro. El grup Del Toro Blues Band ha posat el punt i final a les actuacions, amb un concert farcit de bues elèctric i bones vibracions que ha acabat fent ballar a tots els assitents.

Al llarg de les seves 23 edicions, el popular esdeveniment ha reblat una fórmula en què es combinen els concerts en directe amb paradetes gastronòmiques, productes d’artesania, exposició i venda de CD’s i vinils de col·leccionisme i activitats lúdiques, com les del Pícnic Xic, que ha celebrat la seva segona edició. Aquest 2024, la cooperativa de treball associat Magroc s’ha encarregat de la dinamització d’aquest espai dedicat als més petits amb tallers, contacontes i jocs. En paral·lel, la segona edició de la fira JUSTMercat, format per entitats locals que promouen un consum més responsable, ha completat l’oferta lúdica.

Amb el Pícnic Jazz Vallparadís, el Festival Jazz Terrassa culmina la tercera setmana d’una programació que tancarà amb els concerts de Giulia Valle «Synergetinc Ensemble» Feat. Pablo Ruiz (dijous 21/03) i Erik Truffaz «Rollin’ & Clap!» (divendres 22/03) i més activitats complementàries.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 17 Marzo 2024 19:40

Deja un comentario